Субота, 20.04.2024, 13:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Тульчинська школа-інтернат-ліцей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів
       Таким чудовим видався останній осінній день! Так тепло і сонячно навколо!
       А напередодні ми ще встигли провести вражаюче загальношкільне свято «Міс осінь».
       Дуже гарними, вдягненими ніби до вінця, дефілювали по сцені Олена Павловська, Валентина Лівіцька, Анна Рогульська, Христина Васюта, Марія Каганенко, Мирослава Ферманюк, Людмила Телеснюк, Анастасія Федосова, Ірина Марунько, Наталія Смолій, Марина Юхимчак, Марина Біла.
       Учасниці дійства представили себе в конкурсі танцю квітів, в створенні і презентації букетів  квітів, в презентації своєї заповітної мрії, в розповіді та імітації улюбленого казкового героя,  в конкурсах на рівень інтелекту, в розкритті своїх талантів і ін..
Переглядів: 1330 | Додав: exolot | Дата: 03.12.2012

      Нещодавно велика інтернатська родина вшанувала юних футболістів команди «Інтер», яка стала чемпіоном України серед шкіл-інтернатів, виборовши І-ше місце в Донецьку і, представляючи нашу державу на Міжнародному чемпіонаті в м.Осло ( Норвегія), стала бронзовим призером.
      На честь переможців прозвучав Гімн України, від імені педагогічного та учнівського колективів кожному гравцю, тренеру команди Габрієлю С.А. було вручено грамоти, бронзові медалі, пам’ятні подарунки.
Переглядів: 793 | Додав: exolot | Дата: 29.11.2012

      Надворі – лагідний  осінній день.  Дерева  прибралися,  як  завжди,  у  найкращі  свої  шати.  А  в  кожному  класі  початкової  школи  відбувалося  щось  неймовірне:  хлопчики  у  коридорі  переминалися  з ноги  на ногу,  поправляли  один  на  одному  краватки,  «метелики».  Дівчатка  не  без  допомоги  мам,  старших  сестричок,  вчителів  одягають свої  найкращі  сукні,  «монтують»  зачіски. Адже  саме  сьогодні  відбуваються  події,  яких  вони  чекають  рік:  бал,  бал,  бал!..
Переглядів: 2558 | Додав: exolot | Дата: 05.11.2012

     16 жовтня у приміщенні Вінницької обласної ради було проведено ІІ обласний батьківський форум "Батьки і діти", де активну участь взяли голови районних батьківських комітетів, лідери районних дитячих організацій, передові педагоги та представники влади Вінниччини. На розгляд форуму виносилися питання, які актуальні уже не одне століття: "Хто ми? Ми хочемо бути такі як наші батьки чи кращими за них? Причини виникнення конфліктів між батьками та дітьми. Особистий освітній простір в школі та поза нею. Чи потрібно його міняти і як?" Головними експертами у цих питаннях були: С.В.Татусяк; І.Д.Івасюк; Л.М.Спірідонова; Л.С.Димніч; Т.С.Лісогурська та інші представники обласної влади. Делегатами на форум від нашої школи були Подгорний П.М., Рябошапко Ю.В. та наші одинадцятикласники Кащей Вікторія та Сулейманов Михайло.
Переглядів: 982 | Додав: exolot | Дата: 23.10.2012

     11-14 жовтня в Осло пройшов міжнародний турнір з футболу серед дітей від 12 до 14 років, позбавлених батьківської турботи. У турнірі брали участь команди із 14 країн, включаючи Швецію, Норвегію, Данію, Естонію, Латвію, Литву, Болгарію, Румунію, Гану, Чехію, Великобританію, Угорщину, Росію. Україна брала участь у турнірі вперше. Представляючи нашу країну, юні спортсмени з Тульчинської школи-інтернату (переможці фіналу національних відбіркових змагань у Донецьку в липні 2012) показали себе однією з найсильніших і найбільш згуртованих команд, обігравши представників Росії, Латвії, Угорщини та Румунії у групі. В півфіналі вони поступилися лише юним футболістам з Литви, які за підсумками змагань стали переможцями турніру. За весь чемпіонат команда Вінницької області пропустила тільки 1 м'яч, який став вирішальним на шляху до перемоги. Міжнародний футбольний проект «Єднання заради миру» дозволяє дітям, позбавленим батьківського піклування, отримати досвід спілкування з представниками інших культур і самореалізуватися. Проект є частиною програми корпоративної соціальної відповідальності компанії Viasat, що входить в провідний європейський медіа-холдинг Modern Times Group. На глобальному рівні MTG проводить ці змагання з 2010 року в 13 країнах світу.
Переглядів: 854 | Додав: exolot | Дата: 22.10.2012

     Напередодні великого свята Покрови, Дня українського козацтва вперше в історії нашої школи відбулася урочиста посвята в кадети учнів військово-спортивних класів.
     Це було свято не тільки для старшокласників, а й для усіх учнів, педагогічного колективу, рідних та близьких, які приїхали привітати дітей з цією подією.
     Урочистості розпочалися об 11 годині. Святково одягнені діти в українських костюмах радо зустрічали гостей. На свято завітали: заступник Голови обласної Ради Медвєдєв Юрій Вікторович, заступник Голови Тульчинської адміністрації Колібабчук Марія Іванівна, заступник Голови крайового товариства Вінницького козацького полку ім. І.Богуна Плахотнюк Ігор Петрович, настоятель храму Миколи Чудотворця протоієрей Роман Рудаков.
Переглядів: 1258 | Додав: exolot | Дата: 19.10.2012

Учителю! Вклоняємось доземно
Перед великим іменем твоїм.
Вже проростають ті маленькі зерна
Під поглядом, як серце, золотим.

Учителю! Ти - наче нездоланність,
Крізь все просієш іскру доброти,
Щоб засвітить у серденці дитячім
Вогонь священний розуму й краси.
Переглядів: 1049 | Додав: exolot | Дата: 13.10.2012

     29 та 30 вересня у нашій школі відбувся Всеукраїнський турнір з жіночого футболу під девізом «Даруємо радість дітям».
     До нас приїхали команди з Червонограда, Володимира-Волинського та Брацлава. Також у змаганнях взяла участь і наша команда «Плеяда».
     Розпочався турнір з урочистого відкриття та вітання директора Тульчинської школи-інтернату-ліцею Друма В.М. та почесних гостей турніру: начальника Відділу сім’ї, молоді та спорту Тульчинської райдержадміністрації Чепернатого С.В. та арбітра Вінницької обласної федерації футболу Наровицького Ю.П. 
     Гарний настрій гравцям та вболівальникам подарував зразковий вокальний ансамбль «Голоси Поділля».
     Змагання проходили під загальним керівництвом Тульчинської школи-інтернату-ліцею та дитячо-юнацької спортивної школи.
Переглядів: 906 | Додав: exolot | Дата: 05.10.2012

     У четвер 27 вересня 2012 року в Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України нагороджували педагогічний колектив Тульчинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст.-ліцею грамотою за вагомий внесок у розвиток освіти і науки України та медаллю «Флагмани освіти та науки України». Вручав нагороду Радник, спеціальний уповноважений Прем'єр-міністра України Анатолій Толстоухов.
     Тульчинська спеціалізована школа - інтернат вже вдруге виборола це звання завдяки сумлінній, злагодженій праці педагогічного та учнівського колективів та його очільника Друма В.М.
Переглядів: 1104 | Додав: exolot | Дата: 30.09.2012

     Ось і закінчилося спекотне літо , плавно перейшовши у теплі осінні дні. У дітей та дорослих знову прийшли робочі будні, але поряд із ними завжди є місце святу. Так і у нашій школі 14  вересня відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Етноколо» під назвою «Тульчинський дивограй». 
Переглядів: 1151 | Додав: exolot | Дата: 19.09.2012

« 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

м. Тульчин © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz