П`ятниця, 26.04.2024, 07:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Тульчинська школа-інтернат-ліцей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Жовтень » 5 » Всеукраїнський турнір з жіночого футболу "Даруємо радість дітям"
15:38
Всеукраїнський турнір з жіночого футболу "Даруємо радість дітям"
     29 та 30 вересня у нашій школі відбувся Всеукраїнський турнір з жіночого футболу під девізом «Даруємо радість дітям».
     До нас приїхали команди з Червонограда, Володимира-Волинського та Брацлава. Також у змаганнях взяла участь і наша команда «Плеяда».
     Розпочався турнір з урочистого відкриття та вітання директора Тульчинської школи-інтернату-ліцею Друма В.М. та почесних гостей турніру: начальника Відділу сім’ї, молоді та спорту Тульчинської райдержадміністрації Чепернатого С.В. та арбітра Вінницької обласної федерації футболу Наровицького Ю.П. 
     Гарний настрій гравцям та вболівальникам подарував зразковий вокальний ансамбль «Голоси Поділля».
     Змагання проходили під загальним керівництвом Тульчинської школи-інтернату-ліцею та дитячо-юнацької спортивної школи.
     
     Після урочистого відкриття гру розпочали команди « Юність» (м. Червоноград) та «Інтер» (смт Брацлав). Гра закінчилася з рахунком 9:0 на користь львів’ян. Наступною була гра команд «Плеяда»(Тульчин) та «Юність», з рахунком 3:0 перемогли  наші юні футболістки. Центральним і найнапруженішим виявився матч команд «Плеяда» та «Владомир» (м.Володимир – Волинський), який закінчився в нічию. Переможця визначили пенальті, де влучнішими були дівчата з команди «Плеяда», і перемогли з рахунком 5:3.
     Після такої гарної гри наші гості, відпочивши, вирушили у краєзнавчий музей м. Тульчина, ознайомилися з його історією, а також відвідали три музеї села Тиманівки. А ввечері їх чекала чудова несподіванка - незабутня поїздка до м. Вінниці на музичні фонтани та лазерне шоу. Діти були просто у захваті від побаченого. Така вечірня прогулянка пішла учасникам змагань лише на користь.
     На другий день  турнір завершився урочистою лінійкою-закриттям.
     Перше  місце, золоті медалі та кубок завоювала команда «Плеяда» (тренер Юрківський В.М.) з м. Тульчина.  Другими стали футболістки команди «Владомир» (тренер Котков Д.О.) з м. Володимира-Волинського. Третє місце виборола команда «Юність» (тренер Маковська Л.В.) із Червонограда.
       Учасники змагань, тренери, дирекція Тульчинської школи-інтернату-ліцею вирішили подібні змагання проводити щорічно, значно розширюючи коло його учасників. Адже цей турнір приніс кожній із команд нові враження, море емоцій та ріст спортивної майстерності.
                         
                  Сторц Л.В. - організатор позакласної роботи Тульчинської школи-інтернату-ліцею


 

 

Переглядів: 908 | Додав: exolot | Рейтинг: 3.0/4
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

м. Тульчин © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz