П`ятниця, 19.04.2024, 20:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Тульчинська школа-інтернат-ліцей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Вересень » 5 » Зустрічаєм Першовересень
00:10
Зустрічаєм Першовересень
     Всіх школярів стежка від дому привела до нашої рідної школи. Адже приводом зустрічі на шкільному подвір'ї був особливий день - День знань, наповнений дитячими усмішками, різнобарвними квітами і веселою піснею шкільного дзвоника.
     Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось - останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній - святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів.
     
     Першовересневе свято  пройшло урочисто і хвилююче. Жодне свято не обходиться без гостей. За традицією, що склалася, в урочистих заходах з нагоди свята взяли участь начальник УМВС у Тульчинському районі Прияцелюк Іван Васильович та Уманець Олена Василівна - виконуюча обов'язки начальника відділу соціального захисту. Гості щиро привітали дітей, педагогів та батьків із святом 1-го вересня. 
     Зі словами привітання до усіх присутніх звернувся директор школи Микола Миколайович Хлівнюк та побажав усім учням наполегливо здобувати знання, а педагогам та батькам набратися терпіння та наснаги для прийдешнього навчального року.
     Привітала першокласників і перша вчителька Прущак С.В., яка чотири роки стане для них другою мамою, адже більшу частину свого часу маленькі учні будуть проводити у школі. Крі того, мали можливість висловитися і порадувати присутніх чудовими віршами й наші першокласники, в яких на обличчях сяяла посмішка, а в душі панувала легка схвильованість.
     Прикрасили свято пісенними та танцювальними номерами про школу ансамбль "Голоси Поділля" та танцювальний колектив "I-Dance".
     Усім, хто в цей День прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо нашим дорогим першокласникам - ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
                         Щасти Вам!!!

                      А.Л. Рудакова - організатор позакласної роботи

 

 

 

 

 

 

   
Переглядів: 1380 | Додав: exolot | Рейтинг: 2.7/3
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

м. Тульчин © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz