П`ятниця, 29.03.2024, 12:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Тульчинська школа-інтернат-ліцей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2010 » Травень » 26 » Тільки вперед і вгору!
00:23
Тільки вперед і вгору!
     Вже стало доброю традицією в кінці навчального року учнями Тульчинської школи-інтернату відвідувати цікаві історичні та пізнавальні місця нашої України.
     От і 22-24 травня 2010 року 99 учнів і педагогів школи побували на екскурсії в знаменитих фортецях Кам'янець-Подільського та Хотина, де можна відчути події минулих часів, побували в Карпатах. Не дивлячись на складні погодні умови, подолали вершину гори Хом'як, відвідали історичні місця м. Яремче, знамениту Буковель. Нашим девізом стали слова: "Назад - ні! В сторону - ні! Тільки вперед і вгору!"
(Фотоматеріали в повній новині)
    
                  Ось деякі враження учнів і педагогів школи:

     - Це неперевершено! Наші діти - справжні герої! Вони допомагали слабшим, страхували відстаючих, ділилися останнім ковтком води і долькою апельсина, коли всім було дуже-дуже важко підніматися на гору. От де можна пізнати повністю характер дитини.

                                                        Капшук В.Д. - вчитель фізики

     "Ми дуже сподівалися, що нас візьмуть до Карпат, (старалися цілий рік), прагнули бути найкращими у всьому", - говорить вихователька 1-3 класів Прокопенко О.М. Хоч у виховній групі 1-3 кл. нас і мало, та ми сильні духом! І, нарешті, мрія збулася - ми в Карпатах! У перші дні в наших автобусах-всюдиходах тільки і чули: "Ой, дивіться... ", "Клас!", "Супер!", "Неймовірно!"
     Піком наших емоцій було сходження на гору Хом'як. Ніхто не вірив, що такі маленькі діти всі дійдуть до вершини. А ми дійшли! Зморені, знесилені, виснажені, та задоволені поверталися додому, взявши Карпати у свої серця, залишивши часточку душі у цьому чарівному краї.

     "За результатами навчально-виховної роботи наш 8-А клас на чолі з класним керівником було відзначено поїздкою в Карпати.
     По приїзді зупинилися в м. Яремче. Нас вразила прекрасна, чарівна природа та свіже повітря Карпат. Це було щось надзвичайне!
     Наступного дня вся наша група на чолі з керівником групи Олійник Л.В., вирушили на підкорення вершини гори Хом'як. По дорозі до вершини нам зустрічалися різні перешкоди, які ми все ж таки подолали.
     Пощастило нам побувати в чарівній Буковелі. І здійснилася мрія багатьох дітей - катання на канатній дорозі.
     Мали можливість насолодитися високою майстерністю жителів благодатного краю, відвідати сувенірний базар.
     Дякуємо всім за надану можливість відвідати цікаві карпатські місця. Маємо надію, що в майбутньому ми ще повернемося до цієї благодатної землі".

                                           Олійник Н.Г. - класний керівник 8-А класу
 
 
 
 
 
   
 
 
Переглядів: 922 | Додав: exolot | Рейтинг: 3.0/3
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

м. Тульчин © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz