Четвер, 18.04.2024, 19:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Тульчинська школа-інтернат-ліцей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2010 » Квітень » 20 » Дівчата і шкіряний м'яч
12:51
Дівчата і шкіряний м'яч
Команда "Плеяда" Тульчинської школи-інтернату-ліцею - це колектив подільських красунь із сильним вольовим характером, із великою наполегливістю і жагою до перемог.
     "Плеяда" - команда зовсім юна і за своєю історією і за віком учасниць. Але цей здружений колектив вже заявив про себе цілою низкою ігор, головне, перемог. Він заслужено є призером багатьох нагород. Перший крок до успіху було зайнчте І місце на Всеукраїнських змаганнях у 2005 році, що проходили у Борисполі під девізом "Даруємо радість дітям". Пізніше у 2006 році на такому ж рівні змагань дівчата вибороли ІІІ місце на кубок "Золотий колосок" у місті Скадовську. У 2007 році команда виборола призове місце у змаганнях під гаслом "Діти - олімпійська надія України", що відбулись у РУФК м. Києва. У цьому ж році на турнірі на Кубок "Золотий колосок", що відбувся у Переяславі-Хмельницькому, плеядівці завоювали почесне ІІ місце. Кращими гравцями команди є Дичко Яна, Барбакар Вікторія.
    Також тульчинки стали шестиразовими чемпіонами області з футболу. Вони переконливо здолали клуби з Комсомольського, Сугаків, з обласного центру.
    А звання триразових чемпіонів України з жіночого футболу - гордість для кожної дівчини команди, для тренера Юрківського Володимира Михайловича, для директора Тульчинської школи-ліцею Друма Володимира Миколайовича. Адже це і їхні заслуги, ці кубки, грамоти і медалі, вони допомагали дівчатам вибороти своєю підтримкою. Саме безперервний тренувальний процес, яким керує тренер Юрківський В.М., - запорука усіх перемог.
    А опікується клубом палкий ентузіаст, непересічний педагог, прихильник здорового способу життя директор Тульчинської школи-інтернату-ліцею Друм В.М. Це одна з найяскравіших постатей в українському педегогічному просторі. Він підхопив ідею голови обласної федерації футболу Ірека Гатаулліна про швидкий розвиток жіночого футболу і піднесення дівочих команд. Володимир Миколайович створив усі умови, аби "Плеяда" стабільно стала на ноги і почала цілеспрямовано прогресувати. Справжній флагман жіночого футболу переймається щоденним життям команди, дбає про участь "Плеяди" в усіх турнірах.


                                           Бондарчук О.Л. - вихователька 
Переглядів: 1007 | Додав: exolot | Рейтинг: 3.0/2
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

м. Тульчин © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz