П`ятниця, 29.03.2024, 08:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Тульчинська школа-інтернат-ліцей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Травень » 23 » Світла пам'ять Друму Володимиру Миколайовичу (доповнено відео)
21:44
Світла пам'ять Друму Володимиру Миколайовичу (доповнено відео)
     Педагогічний та учнівський колективи Тульчинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів-ліцею глибоко сумують з приводу важкої непоправної втрати – передчасної смерті директора школи Друма Володимира Миколайовича.
      Ми не знаходимо слів, щоб висловити нашу печаль, наш біль, нашу тривогу. Сльози на очах дітей інтернату, педагогів, працівників школи.
      Друм Володимир Миколайович народився 23 вересня 1950 р. у с. Буша Ямпільського району Вінницької області. Спеціальність вчителя української мови та літератури здобув у Вінницькому державному педагогічному інституті (1972 р.). З того часу почалась його яскрава трудова діяльність: працював учителем української мови та літератури у Лозівській СШ Слав’яно-Сербського району Ворошиловградської області, піонервожатим у дитячих таборах ім.Котовського, «Лісова Поляна», «Колос» Тростянецького району, обласному таборі працівників освіти «Орлятко», таборі ім. Желюка, інструктором Тульчинського райкому партії, вчителем у с. Дранка, вихователем у школі-інтернаті, викладачем у Тульчинському технікумі ветеринарної медицини. 
     З 25 вересня 1995 року по даний час працював директором Тульчинської загальноосвітньої школи-інтернату. Завжди жвавий, енергійний, з планами на майбутнє.
     За роки педагогічної діяльності у нашому закладі зарекомендував себе як спеціаліст, що має ґрунтовні теоретичні знання законодавчих та нормативних актів у галузі освіти. Працював творчо, результативно.
     Він був дбайливим керівником, справжнім батьком для обділених долею хлопчиків та дівчаток, вкладав у своїх вихованців душу, плекав їхні таланти, прищеплював їм любов до прекрасного, шанобливе ставлення до традицій школи, повагу до людей.
     Захоплювався поетичним словом. Свою любов до поезії прищеплював учням на уроках мови та літератури. Випустив збірку віршів «Мелодії любові і добра».
     За вагомі внески та творчі здобутки на педагогічній ниві був неодноразово представлений до державних нагород: спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист, здобув Почесне звання «Заслужений працівник народної освіти України (1999 р.), Дипломом Міжнародного Академічного Рейтингу популярності та якості «Золота Фортуна», орден «За трудові досягнення ІУ ступеня» (2002 р.), нагрудний знак «Василь Сухомлинський» (2009р.), безліч грамот, дипломів, подяк.
     За результатами конкурсу третьої Загальнонаціональної громадської акції «Флагмани освіти і науки України» у 2012 році навчальний заклад нагороджений Дипломом «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України».
     Його дітище – кадети – гордість школи, майбутнє школи.
     Адміністрацій школи, педагогічний та учнівський колективи, працівники Тульчинської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату-ліцею висловлюють щирі співчуття родині Володимира Миколайовича, невимовно тужать разом із ними.
Переглядів: 2469 | Додав: exolot | Рейтинг: 3.7/13
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

м. Тульчин © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz