Субота, 20.04.2024, 05:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Тульчинська школа-інтернат-ліцей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Жовтень » 1 » І знову флагмани освіти і науки України
23:14
І знову флагмани освіти і науки України
     У четвер 27 вересня 2012 року в Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України нагороджували педагогічний колектив Тульчинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст.-ліцею грамотою за вагомий внесок у розвиток освіти і науки України та медаллю «Флагмани освіти та науки України». Вручав нагороду Радник, спеціальний уповноважений Прем'єр-міністра України Анатолій Толстоухов.
     Тульчинська спеціалізована школа - інтернат вже вдруге виборола це звання завдяки сумлінній, злагодженій праці педагогічного та учнівського колективів та його очільника Друма В.М.
     
    Гордістю школи є той факт, що випускники гарно, з високими балами складають Зовнішнє незалежне оцінювання і 70-80 % учнів вступають до вищих навчальних закладів України.
    У щорічнику «Флагмани освіти і науки України», який був презентований директору школи, розповідається і наочно ілюструється історія та сьогодення школи. У книзі зібрано інформацію про освітянські заклади та наукові установи, а також найталановитіших та найшановніших людей України - вчених, освітян, обдарованих дітей, які творять історію держави. Всі вони стали переможцями конкурсу, проведеного Організаційним комітетом Загальнонаціональної акції «Флагмани освіти і науки України».
     Видання, зокрема, оцінює і сучасний стан освіти у Тульчинській школі-інтернаті, її позакласну та виховну роботу.
     У школі активно впроваджуються освітні інновації та інформаційні технології, нестандартні форми роботи.
     Сповідуючи культ знань, педагоги розвивають духовні та фізичні якості вихованців, організовують веселе дозвілля.
     Окрасою школи є кадетські класи з поглибленим вивченням військової справи, стоголосий хор учнів та учителів, вокальний ансамбль «Голоси Поділля», телевідеостудія «Фокус», танцювальний колектив «I-Dance», духовий оркестр «Сурми Поділля», студія живопису, відомі не тільки в районі й області, а й за кордоном. При школі функціонує дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків. Дівоча футбольна команда школи «Плеяда» - десятиразовий чемпіон Вінницької області, п'ятиразовий чемпіон України. Юнацька команда «Інтер» двічі ставала фіналістом Всеукраїнських змагань на приз «Шкіряний м'яч», чемпіон Вінницької області серед школярів.
     З 13 жовтня команда «Інтер» як переможець Всеукраїнських змагань з футболу від'їжджає в м. Осло (Норвегія) на міжнародний турнір.
     Навчально-виховний процес в школі здійснюється через учнівське самоврядування. У школі діють дитячі організації «Юні подоляни» та «Веселкова країна», також активно працюють навчальний, господарський, культмасовий, спортивний сектори, сантрійки, організовано змагання «За краще навчання і участь в громадській роботі».
     Для зацікавлення дітей у школі уже багато років діє своя валюта, так звані «друмики» (від прізвища директора), яка щомісячно реалізується на шкільних ярмарках і в шкільній кав'ярні «Віночок».
     Учителі, вихователі, працівники, учнівський колектив сприйняли цю високу нагороду як стимул до подальшої плідної роботи, ітимуть до своєї мети - набуття якісної освіти - і вчаться жити за найвищими орієнтирами. 


     
Переглядів: 1104 | Додав: exolot | Рейтинг: 1.0/1
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

м. Тульчин © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz